SHOWPAKKER
SKREDDERSYDD UNDERHOLDNING AV HØYESTE KVALITET MED BRANSJENS BESTE ARTISTER. NEDENFOR FINNER DU NOEN AV VÅRE FERDIGE MOBILE PAKKER:

Starworkers

Den optimale showgruppen for å kvalitetssikre ditt neste arrangement. Nyt fartsylte nummer med hits fra Toto, Queen, Motown, Abba, 80-tallet og mange flere i våre helt egne tolkninger. Her finnes noe for alle, innpakket i beste Vegas-style!

WINTHER

En norsk vokaltrio som framfører velkjente nordiske og internasjonale klassikere i sine helt egne personlige tolkninger. De har bl.a. spilt i London, på LofotJazz og på en rekke private events og spiller gjerne på ditt neste arrangement!

POPLABBET

Kvartetten som låter som et tolvmanns orkester. De serverer den beste musikken gjennom tidene i en helt ny musikalsk drakt! Hver kveld er unik med 100% publikumsintegrasjon og improviserte musikalsk ablegøyer!                                              

Fire

4 av landets mest erfarne artister har slått seg sammen og leverer en førsteklasses musikalsk forestilling med humor, rockefot, allsang og gåsehud. De synger, forteller anekdoter fra showbiz og spiller sine egne instrumenter!

Let’s Dance

Med selskapsdansere kjente fra bl.a. Skal vi danse eksploderer kvelden i latinske rytmer, vrikkende hofter, flotte kjoler og imponerende løft. Kan bookes separat eller som helkveld med sangere og orkester.

SCHLAGERFEBER

Gruppen har underholdt Sverige i over 10 år med sin fartsfylte og alltid like selvironiske show. Temaet er Melodi Grand Prix, og showgruppen består av 6 alternerende medlemmer med stor erfaring innenfor musikkbransjen.

JOHAN WELLTON

Johan Wellton er en av verdens mest etterspurte nysirkusartister og har vunnet en rekke presisjefulle priser, sist i Kina. Hans jongleringsact, humoristiske timing og sjarm er en garantert hit på din neste fest!

Capitol

Capitol er et stort, nytt og skinnende eventband med blåserekke og et fantastisk syngende trekløver i front bestående av Knut Marius Djupvik, Solveig Andsnes og Charlotte Bredesen. Passer både under middag og til dans.

Musical Stories

To av Norges fremste musikalstjerner, Espen Grjotheim og Jannike Kruse, gir deg en showkonsert med musikalklassikere fra West End og Broadway som det slår gnister av under ledelse av Morten Reppesgård med orkester.