SHOWPAKKER
SKREDDERSYDD UNDERHOLDNING AV HØYESTE KVALITET MED BRANSJENS BESTE ARTISTER. NEDENFOR FINNER DU NOEN AV VÅRE FERDIGE MOBILE PAKKER:

Starworkers

Den optimale showgruppen for å kvalitetssikre ditt neste arrangement. Nyt fartsylte nummer med hits fra Toto, Queen, Motown, Abba, 80-tallet og mange flere i våre helt egne tolkninger. Her finnes noe for alle, innpakket i beste Vegas-style!

STARDUST

Hilde Louise Asbjørnsen med trio tar oss med tilbake til det forrige århundre og 8 av sine heltinner og musikalske forbilder. Bli kjent med Edith Piaf, Marlene Dietrich, Bokken Lasson, Josephine Baker, Marilyn Monroe, Mae West, Bessie Smith og Billie Holiday!

WINTHER

En norsk vokaltrio som framfører velkjente nordiske og internasjonale klassikere i sine helt egne personlige tolkninger. De har bl.a. spilt i London, på LofotJazz og på en rekke private events og spiller gjerne på ditt neste arrangement!

POPLABBET

Kvartetten som låter som et tolvmanns orkester. De serverer den beste musikken gjennom tidene i en helt ny musikalsk drakt! Hver kveld er unik med 100% publikumsintegrasjon og improviserte musikalsk ablegøyer!

Musical Stories

To av Norges fremste musikalstjerner, Espen Grjotheim og Jannike Kruse, gir deg en showkonsert med musikalklassikere fra West End og Broadway som det slår gnister av under ledelse av Morten Reppesgård med orkester.

SCHLAGERFEBER

Gruppen har underholdt Sverige i over 10 år med sin fartsfylte og alltid like selvironiske show. Temaet er Melodi Grand Prix, og showgruppen består av 6 alternerende medlemmer med stor erfaring innenfor musikkbransjen.