Event

Skal du arrangere julebord, sommerfest eller kanskje en 40 årsdag? StarWorks er den perfekte medarrangør av ditt event. Vi skaper en fantastisk opplevelse for dine gjester.

Produksjonsselskapet StarWorks ble stiftet av Tore Sergei Myklebust og Mattias Carlsson i 2012. Myklebust har bakgrunn som artist, og har jobbet i underholdningsbransjen i en årrekke. 

Carlsson er utdannet ved Ballettakademiet i Göteborg, og har både jobbet som musikalartist og som regissør for kjente TV-show som Melodi Grand Prix og Spellemannprisen. Vi startet opp Starworks for å kunne produsere egne sceneproduksjoner og levere innhold for TV og event. 

Kompetanse og kreativitet

Siden 2012 har StarWorks produsert og medvirket til både nasjonale og internasjonale produksjoner, blant annet flere musikaler på Chateau Neuf i Oslo, Idrettsgallaen, Melodifestivalen og Eurovision Song Contest. 

I 2018 begynte vi å samarbeide med produksjonsselskapet Taran, og nå produserer vi musikaler på Chateau Neuf. 

Med vår høye kompetanse innenfor innovativ kreativitet, erfaring med å skape sterke underholdningskonsepter, samt et stort internasjonalt nettverk, leverer vi opplevelser av høy kvalitet innenfor event, TV og Scene. Vi brenner for å skape underholdning som berører, og har en stor lidenskap for hverdagsglamour.

Din medarrangør 

La oss hjelpe deg å arrangere ditt neste event. Vi skreddersyr din happening etter dine preferanser og behov, fra planlegging, prosjektledelse og budsjettering til selve gjennomføringen. 

Opplevelsene vi kan skape inneholder alt fra reise/kultur, faglig innhold og selvsagt underholdning, noe vi er stolte av å kalle vårt spesialfelt. 

Vi hjelper deg med hva enn slags event du skal arrangere – lanseringer, underholdning til julebord, firmaturer, konserter, bryllup, premierer, fashionshows, bursdager eller kick-offs. StarWorks´ lange erfaring med produksjonsrammer gir deg et kostnadseffektivt og minnerikt arrangement.

StarWorkers 

I 2013 kunne vi stolt presentere vår egen showgruppe StarWorkers for første gang. Sang-og dansegruppen har senere hatt stor suksess med oppdrag over hele Europa. 

Artistene og gruppen fremfører kjente og kjære hits fra blant annet Queen, Toto, Abba, Motown og U2, men også 80-tallshits og egne tolkninger. Vi har noe for enhver smak og behag, fremført i beste Vegas-style. 

StarWorkers er en av våre mobile pakker, som vil si at de kan opptre når og hvor som helst. Noen av de andre mobile showene våre er vokaltrioen Winther, Let’s Dance – en fantastisk gruppe selskapsdansere og nysikusartisten Johan Wellton, med sitt prisvinnende show. 

Skreddersydde arrangementer

Vi kan arrangere et spektakulært show for ditt neste arrangement. Vi har forskjellige showpakker som gjør at du kan velge hvor mange sangere, dansere og lydteknikere du trenger til ditt arrangement.

Liten pakke:

  • 5 sangere
  • 1 lydtekniker

Standard pakke:

  • 6 sangere
  • 2 teknikere (lyd/lys)

Stor pakke:

  • 6 sangere
  • 4 dansere
  • 2 teknikere (lyd/lys)

Tenk på oss når du skal arrangere ditt neste arrangement. Vi garanterer deg og dine gjester et arrangement som aldri går i glemmeboka, uansett hva som feires eller markeres.