Event

Produksjonsselskapet StarWorks ble stiftet av Tore Sergei Myklebust og Mattias Carlsson i 2012, begge med bred erfaring fra show- og underholdningsbransjen. Formålet var å produsere innhold for TV og arrangementer, men også egne sceneproduksjoner. 

Siden 2012 har StarWorks produsert og medvirket til både nasjonale og internasjonale produksjoner, blant annet flere musikaler på Chateau Neuf i Oslo, Idrettsgallaen, Melodifestivalen og Eurovision Song Contest.

Med vår høye kompetanse innenfor innovativ kreativitet, erfaring med å skape sterke underholdningskonsepter, samt et stort internasjonalt nettverk, leverer vi opplevelser av høy kvalitet innenfor event, TV og Scene. 

DIN MEDARRANGØR 

La oss hjelpe deg å arrangere ditt neste arrangement. Vi skreddersyr din happening etter dine preferanser og behov, fra planlegging, prosjektledelse og budsjettering til selve gjennomføringen. 

Opplevelsene vi kan skape inneholder alt fra reise/kultur, faglig innhold og selvsagt underholdning, noe vi er stolte av å kalle vårt spesialfelt. 

Vi hjelper deg med hva enn slags event du skal arrangere – lanseringer, julebord, firmaturer, konserter, bryllup, premierer, fashionshows, bursdager eller kick-offs. StarWorks lange erfaring med produksjonsrammer gir deg et kostnadseffektivt og minnerikt arrangement. 

STARWORKERS 

I 2013 kunne vi stolt presentere vår egen showgruppe StarWorkers for første gang. Sang-og dansegruppen har senere hatt stor suksess med oppdrag over hele Europa. 

Artistene og gruppen fremfører kjente og kjære hits fra blant annet Queen, Toto, Abba, Motown og U2, men også 80-tallshits og egne tolkninger. Vi har noe for enhver smak og behag, fremført i beste Vegas-style. 

StarWorkers er en av våre mobile pakker, som vil si at de kan opptre når og hvor som helst. Noen av de andre mobile showene våre er vokaltrioen Winther, Let’s Dance – en fantastisk gruppe selskapsdansere og nysikusartisten Johan Wellton, med sitt prisvinnende show. 

Tenk på oss når du skal arrangere ditt neste arrangement. Vi garanterer deg og dine gjester et arrangement som aldri går i glemmeboka, uansett hva som feires eller markeres.