Fire
Fire er et nyskrevet show som bygger på personligheten til fire svært etablerte talenter i norsk showbiz. Sammen har de gjort det meste av det som kan tenkes innenfor tv, teater og konserter og de er nå tilgjengelig for booking til ditt neste arrangement!
De byr på seg selv med personlige og humoristiske anekdoter fra underholdningsbransjen. Vi kan love en lett og ledig kveld med rockefot, allsang og gåsehud hvor de kun akkompangneres av seg selv med klaviatur, percussion og gitar.
Rikke Normann
Sanger, låtskriver og en av Norges mest ettertraktede korister. Jobbet bl. a. med Jarle Bernhoft, Madcon, Sivert Høyem mfl. Deltatt i MGP og holder nå på med sitt 4. soloalbum.
May Kristin Kaspersen
En veletablert stemme i bransjen. Sunget i”Skal vi danse” og med Marcus og Martinus. Var bl.a. den norske stemmen til “Anna” i Frost og gitt ut singelen “Sommerflørt”.
Adam Douglas

Amerikanske Adam fra Kansas er vinner av Stjernekamp 2017 på Nrk! Han har en 4-oktavs vokal og gitt ut flere plater. Du kan lese mer om Adam på hans egene sider her.

Johannes Winther Farstad
Johannes er fra Svolvær i Lofoten og har bred erfaring som pianist og kapellmester. Spilt med flere folkekjære artister. Fartstid fra bl.a. Hålogaland Teater og Riksteateret.