IMPRESARIO

Planlegger du et arrangement og er på jakt etter en impresario? StarWorks tilbyr show og underholdning av høy kvalitet samtidig som vi medarrangerer ditt event.

StarWorks 

Sammen med Tore Sergei Myklebust, stiftet Mattias Carlsson produksjonsselskapet StarWorks i 2012. 

De to grunnleggerne har begge bred erfaring fra underholdningsverdenen – Carlsson som ballettdanser, musikalartist og regissør, og Myklebust som musikalartist og regissør samt sanger. 

StarWorks produserer egne sceneproduksjoner, men leverer også innhold for både TV og event. Vi har medvirket i en hel del produksjoner i Norge og utlandet, blant annet Idrettsgallaen, Allsång på Skansen, Skandic Dinnershow og Eurovision Song Contest.

Impresario på event

Våre flinke medarbeidere skreddersyr komplette event og er med hele veien fra planleggingsfasen, budsjettering og prosjektledelse til selve utføringen av eventet. 

Selv om vår spesialitet er underholdning, hjelper vi deg med å skape flere andre typer opplevelser for deg og dine gjester, blant annet innenfor reise og kultur, mat og catering samt konferanser og faglig innhold. Vi kan være en impresario for ditt event. 

Med lang erfaring innenfor produksjon vet vi hvordan vi skal gjøre arrangementer både kostnadseffektive og minnerike. Det er ingen grenser for hva slags eventer vi kan leies inn til – bursdager, bryllup, julebord, konserter, firmaturer, fashion shows, lanseringer og premierer. Book impresario til ditt event hos oss!

StarWorkers 

Starworkers er vårt eget heidundranes showteam av profesjonelle dansere og artister. Gruppen, som har vært en suksess siden oppstarten i 2013, fremfører rå numre i flotte kostymer med noen uforglemmelige vokalprestasjoner. 

Vi hjelper deg å skreddersy numre slik at ditt event blir så gjennomført som mulig. Numrene består av mellom 4 og 10 artister og våre egne teknikere som gir deg både originale og egne tolkninger av kjente og kjære hits.

Dans til Queen, Motown, U2, Toto, Abba og Streisand hele kvelden, med god mat på bordet og et profesjonelt show på scenen. 

Show on the run

Det er ikke bare StarWorkers som kan underholde deg og dine gjester, stallen vår er full av kjente og gode entertainere og flotte show. 

Fire er et nyskrevet show med både musikk og humor som tar utgangspunkt i livene til 4 etablerte profiler i Showbiz. En kveld med denne gjengen byr på allsang, gitarspill, en løs dansefot og en hel del gåsehud. Hva venter du på – book impresario hos StarWorks i dag. 

En kveld med dans

Er det nettopp dansefoten du vil at skal stå i fokus under eventet, er Let’s Dance showet å gå for. Her møter du blant annet flere av selskapsdanserne fra Skal vi Danse som får alle gjestene ut på dansegulvet med sin eksplosive og ekstravagante forestilling. 

Schlagerfeber

Schlagerfeber er en svensk showgruppe som i over ti år har imponert det svenske publikummet med sine selvironiske og morsomme show. Gruppen består av seks alternerende artister som alle har lang erfaring innenfor musikkbransjen. Sammen synger de kjente slagere fra Melodi Grand Prix, noe som garantert kommer til å skape god stemning på ditt arrangement. 

StarWorks hjelper deg gjerne med alt fra start til slutt i prosessen og arrangerer en fantastisk kveld for deg og dine!

Kontakt oss i dag for booking av en impresario til å underholde gjestene på ditt neste arrangement.