Jersey Boys

16. september 2020 skulle det bli storslagen Norges-premiere på Broadway-suksessen Jersey Boys. Covid-19 satte dessverre en solid stopper for disse planene, men skam på den som gir seg. Vi jobber for øyeblikket med å flytte forestillingen til høsten 2021 og vi håper snart å komme med mer detaljert informasjon!

Taran og StarWorks presenterer den Tony® og Grammy® vinnende musikalen «Jersey Boys» som forteller den sanne historien om Frankie Valli & The Four Seasons.

De var bare fire helt vanlige gutter fra Jersey, helt til de fikk sin første hit. De hadde et sound ingen hadde hørt før og verden kunne ikke få nok. Men om harmoniene var perfekte på scenen var det en helt annen historie privat. En historie som nok en gang har gjort dem til en internasjonal sensasjon.

Kvartetten står bl. a. bak verdenshits som «Big Girls Don’t Cry», «Walk Like A Man», «Sherry», «December, 1963 (Oh What A Night)» og «Can’t Take My Eyes Off You». Her i Norge er det mange som kjenner dem som orginalgruppa bak Madcon’s store hit «Beggin’». I rollen som Frankie Valli finner du Atle Pettersen som fronter et stort ensemble og orkester.

Les mer på www.jerseyboys.no

Les mer og bestill billetter her.
Anbefalt aldersgrense 12 år.
Spilletid: ca 2 timer 40 min inkl pause.

Foto: Fredrik Arff

Se flere nyheter

Musical Express

Musical Express

Musikalhistoriens største øyeblikk samlet i en og samme forestilling...