Jersey Boys

16. september 2020 skulle det bli storslagen Norges-premiere på Broadway-suksessen Jersey Boys. Covid-19 satte dessverre en solid stopper for disse planene, men skam på den som gir seg. Vi jobber for øyeblikket med å flytte forestillingen til 2022 og vi håper snart å komme med mer detaljert informasjon!

Taran og StarWorks presenterer den Tony® og Grammy® vinnende musikalen «Jersey Boys» som forteller den sanne historien om Frankie Valli & The Four Seasons.

De var bare fire helt vanlige gutter fra Jersey, helt til de fikk sin første hit. De hadde et sound ingen hadde hørt før og verden kunne ikke få nok. Men om harmoniene var perfekte på scenen var det en helt annen historie privat. En historie som nok en gang har gjort dem til en internasjonal sensasjon.

Kvartetten står bl. a. bak verdenshits som «Big Girls Don’t Cry», «Walk Like A Man», «Sherry», «December, 1963 (Oh What A Night)» og «Can’t Take My Eyes Off You». Her i Norge er det mange som kjenner dem som orginalgruppa bak Madcon’s store hit «Beggin’».

I rollene finner du Atle Pettersen som Frankie Valli, Mathias Luppichini som Tommy DeVito, Nicolay Ramm som Bob Gaudio og Alexander Langset som Nick Massi. Øvrige medvirkende er bl. a. Anders Hatlo, Lars Jacob Holm, Sofie Bjerketvedt, Lene Kokai Flage, Håvard Eikeseth, John Masaki, Sara Enger Larsen m. fl.

Regi er ved Tore Sergei Myklebust, koreografi ved Kirsty McDonald, musikalsk ansvarlig er Hans Einar Apelland og scenograf/kostymedesign er ved Takis.

Les mer og bestill billetter her.
Anbefalt aldersgrense 12 år.
Spilletid: ca 2 timer 40 min inkl pause.

Se flere nyheter

Stardust

Stardust

Hilde Louise Asbjørnsen tar oss tilbake til forrige århundre og sine...

Musical Express

Musical Express

Musikalhistoriens største øyeblikk samlet i en og samme forestilling...

West Side Story

West Side Story

Musikalklassikeren West Side Story åpner teaterhøsten på Chateau...