Lava

29. februar blir det skuddårskonsert på Chateau Neuf med et av Norges gjennom tidene største band.

Lava ble etablert allerede i 1977 og har hatt toppmusikere som Geir Langslet, Olav Stedje, Sigurd Køhn, Rolf Graf, Per Kolstad, Marius Müller og Sidsel Endresen med i besetningen. Ofte omtalt som Norges svar på supergruppen «Toto»

I dag er originalmedlemmene  Egil Eldøen (vokal), Svein Dag Hauge (gitar) og Per Hillestad (trommer) fortsatt med, forsterket av D`Sounds Jonny Sjo på bass og Frode Mangen på keyboard.
 
Tidligere i år var gruppen i studio og spilte inn albumet «Water». Et album som viser at gruppen fortsatt har pop og jazz-rock groovet inntakt! Bandet mottok Spellemansprisen allerede i 1983 for albumet «Fire» som fulgte opp suksessene «Cruisin’» og «Prime Time» tidlig på 80-tallet. I 1990 ga de ut et av sine beste album «Rhytm of love». Tidlig på 2000-tallet kom albumene «Polarity» og «Alibi». Nå er det altså tilbake, sterkere enn noen sinne.
 
Konserten er et must for de som vokste opp på 80- og 90-tallet og en nødvendighet for de som er interessert i musikk i dag. Gutta lover et fyrverkeri på scenen, på selveste skuddårsdagen.

Les mer og bestill billetter her.

Se flere nyheter

Jersey Boys

Jersey Boys

Den prisvinnende Broadway-musikalen «Jersey Boys» som forteller den...

Stardust

Stardust

Hilde Louise Asbjørnsens bejublede forestilling tar oss med tilbake...

MGP 2022

MGP 2022

Melodi Grand Prix 2022 blir den 60. utgaven av Melodi Grand Prix,...