Lava

29. februar blir det skuddårskonsert på Chateau Neuf med et av Norges gjennom tidene største band.

Lava ble etablert allerede i 1977 og har hatt toppmusikere som Geir Langslet, Olav Stedje, Sigurd Køhn, Rolf Graf, Per Kolstad, Marius Müller og Sidsel Endresen med i besetningen. Ofte omtalt som Norges svar på supergruppen «Toto»

I dag er originalmedlemmene  Egil Eldøen (vokal), Svein Dag Hauge (gitar) og Per Hillestad (trommer) fortsatt med, forsterket av D`Sounds Jonny Sjo på bass og Frode Mangen på keyboard.
 
Tidligere i år var gruppen i studio og spilte inn albumet «Water». Et album som viser at gruppen fortsatt har pop og jazz-rock groovet inntakt! Bandet mottok Spellemansprisen allerede i 1983 for albumet «Fire» som fulgte opp suksessene «Cruisin’» og «Prime Time» tidlig på 80-tallet. I 1990 ga de ut et av sine beste album «Rhytm of love». Tidlig på 2000-tallet kom albumene «Polarity» og «Alibi». Nå er det altså tilbake, sterkere enn noen sinne.
 
Konserten er et must for de som vokste opp på 80- og 90-tallet og en nødvendighet for de som er interessert i musikk i dag. Gutta lover et fyrverkeri på scenen, på selveste skuddårsdagen.

Les mer og bestill billetter her.

Se flere nyheter

Jersey Boys

Jersey Boys

Den prisvinnende Broadway-musikalen «Jersey Boys» som forteller den...

Stardust

Stardust

Hilde Louise Asbjørnsens bejublede forestilling tar oss med tilbake...

Musical Express

Musical Express

Musikalhistoriens største øyeblikk samlet i en og samme forestilling...