Her får du oppleve mange av de profesjonelle selskapsdanserne fra “Skal vi danse” som får kvelden til å eksplodere i latinske rytmer, vrikkende hofter, flotte kjoler og imponerende løft.
Egor Filipenko, vinneren av «Skal vi danse» sammen med sin profesjonelle partner Therese Cleve er to av danserne i Let’s Dance som tar deg med tilbake til tiden da Fred Astair og Ginger Rogers regjerte på filmduken. Dette er et ekstravagant og energisk danseshow som garantert kommer til å ta pusten fra deg! Tre flotte vokalister, kjent fra bl.a. The Voice, Melodi Grand Prix og Beat for Beat, akkompagerer til live orkester eller backtracks. Bandet kan også fortsette etter middagsforestillingen med å spille opp til dans slik at dine gjester får muligheten til å ta over dansegulvet!

Det finnes mulighet for teambuilding med selskapsdanserne som instruktører for noen eller samtlige av dine gjester som under kvelden vil få mulighet til å demonstrere sine nylærte kunster foran et jublende publikum. Eller hva med deres helt egne «Skal vi danse»- konkurranse?

Let’s Dance presenteres i samarbeid med SB Produksjoner.

Standard Pakke
2 dansere
3 sangere
1 lydtekniker
Stor Pakke
4 dansere
3 sangere
4 musikere
1 lydtekniker
1 lystekniker