STARWORKS

StarWorks ble stiftet i 2012 av Mattias Carlsson og Tore Sergei Myklebust med formål om å produsere egne sceneproduksjoner i tillegg til å levere innhold for tv og event. I 2018 innleder de et samarbeid med Taran as og produserer musikaler på Chateau Neuf. Under årene har StarWorks medvirket i en rekke store scene- og tv-produksjoner både i inn- og utland som du kan lese mer om her. De har også sin egen showguppe, StarWorkers.

VÅR KOMPETANSE

Vi har nøkkelkompetanse på innovativ kreativitet utviklet for å skape sterke underholdningskonsept. Vi stiller med et bredt internasjonalt nettverk og vi har lang erfaring på å caste rett team til rett jobb. Vi kan dermed levere kommersielt attraktive helhetsopplevelser med høy kvalitet i alle ledd på ulike arenaer innen scene, tv og event.

VERDIER

Vi byr på oss selv og ønsker å skape ett levende miljø hvor det er høyt under taket. Vi er pasjonerte og har et stort hjerte for hverdagsglamour. Vi brenner for å berøre med vår kreativitet. Vi tør å tenke annerledes, vi ser individuelle behov og har som målsetning å stadig ligge ett steg foran ved å alltid holde oss oppdatert.

VI SKAL LEVERE STAR QUALITY

Våre samarbeidspartnere & kunder

Vi samarbeider med noen av bransjens ledende og mest etablerte aktører. Våre kunder er stort sett tv-kanaler, produksjons- og eventselskap samt konferanse- og hotelnæringen. Besøk gjerne deres hjemmesider her:

pfp-logo
hsmai-logo
SPOT

STARWORKS© er medlem av PFP (Produsentforeningen for Privatteatre), HSMAI Advisory Board Event Marketing og Sponsor- og eventforeningen.

Erna