Om Starworks 

StarWorks ble stiftet i 2012 av Mattias Carlsson og Tore Sergei Myklebust med formål om å produsere egne sceneproduksjoner i tillegg til å levere innhold for tv og event. Under årene har StarWorks medvirket i en rekke store scene- og tv-produksjoner både i inn- og utland. De har også sin egen turnérende showguppe for event; StarWorkers.

VÅR KOMPETANSE

Vi har nøkkelkompetanse på innovativ kreativitet utviklet for å skape sterke underholdningskonsept. Vi stiller med et bredt internasjonalt nettverk og vi har lang erfaring på å caste rett team til rett jobb. Vi kan dermed levere kommersielt attraktive helhetsopplevelser med høy kvalitet i alle ledd på ulike arenaer innen scene, tv og event.

VERDIER

Vi byr på oss selv og ønsker å skape ett levende miljø hvor det er høyt under taket. Vi er pasjonerte og har et stort hjerte for hverdagsglamour. Vi brenner for å berøre med vår kreativitet. Vi tør å tenke annerledes, vi ser individuelle behov og har som målsetning å stadig ligge ett steg foran ved å alltid holde oss oppdatert.

samarbeidspartnere & kunder

Vi samarbeider med noen av bransjens ledende og mest etablerte aktører..
Besøk gjerne deres hjemmesider her:

STARWORKS© er medlem av PfP (Produsentforeningen for Privatteatre),
HSMAI Advisory Board Event Marketing og Sponsor- og eventforeningen.