Sommershow i Halden

ALL TIME HIGH! Hans Aaseth og hans orkester er ENDELIG tilbake på Brygga i Halden!
Spenn sikkerhetsbeltet og gjør deg klar for en partykveld du aldri før har opplevd maken til! Opplev de største og beste hitsa fra 80-tallet og frem til og med i dag! Hans har nok en gang klart å samle kremen av artister, denne gangen både fra Norge, Sverige, Hellas og Australia!
KUN 12 FORESTILLINGER – KJØP BILLETTER NÅ!
26/6, 27/6, 4/7, 5/7
11/7, 12/7, 18/8, 19/7
25/7, 26/7, 1/8, 2/8
Billetter: kultursal.no/AllTimeHigh2014
Facebook: www.facebook.com/SommershowHalden
Grupperabatt på billetter
Grupper på 20-50 pers – 350,-/stk
Grupper på 50 pers+ – 340,-/stk
Ta kontakt på tlf. 93 24 32 44 eller epost martin@bryggakultursal.no
for bestilling. Husk å få med hvilken dato du ønsker billetter til, antall , tlf.nr og fakturaadresse
Medvirkende:

Hans

Hans Aaseth


Hans Aaseth er en norsk gitarist, kapellmester og arrangør som opprinnelig kommer fra Moelv.
Han er en av Norges desidert mest brukte kapellmestere, og musikere og jobber for det meste på tv show, konserter, show, studio og eventer i Norge og utlandet.
Han startet sitt eget band i 2008 med navnet Hans Orkester som bl.a. er kjent fra Torsdagskveld fra Nydalen og Allsang på Grensen. Hans var en av inititativtakerne til Sommershow i Halden sammen med bl.a. Ola Evenrud, Brygga Kultursal Halden og Thon Hotel Halden.
I år er han også aktuell med showet «We Love The 80s» på Telenor Arena med artister som Nick Kersaw, Samantha Fox, Kim Wilde, Rick Ashley, Modern Talking, Limahl osv.
Det er med stor glede vi ønsker Hans tilbake til Brygga sammen med en gjeng intet mindre enn fantastiske artister og musikere!
MayK

May Kristin Kaspersen


May Kristin er en av landets mest brukte eventartister og korister og du har sett henne på bl.a. Melodi Grand Prix, Allsang på Grensen, Beat for Beat osv.
Hun hadde en egen radiohit i 2012, «En bit av meg» under artistnavnet MayK og hun hadde tidligere i år den norske stemmen til «Anna» i Disney’s storsatsning FROST hvor hun spilte mot Lisa Stokke (Elsa).
Første gang May Kristin stod på en scene, var hun åtte år og sang Pink Floyds Another Brick In The Wall i brorens band. Hun kommer fra Nedre Eiker, Buskerud, og det var tilfeldigheter som førte til at hun i en lang periode jobbet som korist; samme dag som hun stod med vitnemålet fra videregående i hånden, spilte hun konsert med bandet sitt i Oslo. Dette førte til en korejobb med A-ha, og fem dager senere satt hun på et fly til Moskva, som vikar for Anneli Drecker. Siden da har hun turnert med Donkeyboy, og koret i studio, på scenen og på tv med en rekke artister, blant andre Madcon, Chris Medina, Sissel Kyrkjebø, Bonnie Tyler, Nick Kershaw og Randi Crawford.
Vi ønsker May Kristin varmt velkommen tilbake som artist på sommershow i Halden!
Lollo

Lollo Gardtman


Louise “Lollo” Gardtman er den karismatiske saneringen og artisten fra Gøteborg med den dype soulstemmen som alltid har gått sin egen vei.
Med en lang bakgrunn fra bl.a. Wallmans, Cabaret Lorensberg og nå senest med Tomas Ledin og forestillingen Showtime har hun etablert seg som en av Sveriges fremste og sterkeste vokalister.
Lollo har gjort en rekke Tv-framføringer som f.eks. “True talent”, “Bingolotto” og på Sveriges mest populære tv-program “Allsång på Skansen”. Lollo kan også oppleves med sitt egne funk/soul-band “Sunday Night Live” samt som artist i showgruppen StarWorkers.
bruno

Bruno Mitsogiannis


Bruno er for tiden en av de mest hete og aktuelle navn på den svenske stjernehimmelen. Han har allerede rukket å gjøre en mengde hovedroller, bl.a. spilte han «Gabriel» sammen med Lisa Nilsson i «Next To Normal» på Stockholm Stadsteater, «Tony» i «West Side Story» på GöteborgsOperan, «Galileo» i «We Will Rock You» på Cirkus i Stockholm, «Drew» i «Rock of Ages Sverige» på China Teatern og Rondo, og han spilte tittelrollen i «Jospeh and the Amazing Technicolor Dreamcoat» i Oscarskyrkan.
Tidigare år har han jobbet på bl.a. Wallmans i Oslo og på Östgötateatern i forestillingene «Scarlet Pimpernell», Romeo & Julie», «Spillemann på taket» och «Cabaret».
Våren 2015 er han igjen aktuell i en stor oppsetning på Malmö Operaen, der han spiller hovedrollen «Johnny» i Green Day musikalen «American Idiot».
Bruno var også med på sommershow i Halden sist Hans Aaseth hadde showet her for 2 år siden!
Darren

Darren Fewins


Darren kommer kommer fra landet down under, Australia. Han ble født i Newcastle og vokste opp i Sydney. Han spilte piano og gitar i tidlig alder og har siden studert sang, dans, drama og musikk samt jobbet som sanglærer.
Darren har tidligere turnert med sitt coverband i Dubai, Kina og Thailand og har bl.a. fått flere nomineringer i Australia Music Awards. Han har bl.a. vært solist under Pan Pasific Games åpningsseremoni foran 100 000 publikummere.
Noen av dere har kanskje også sett ham på Wallmans i Stockholm og København.
Dette er Darrens første jobb i Norge!
 
Produsenter:
Starworks, Brygga Kultursal & Thon Hotel Halden
Regi:
Tore Sergei Myklebust & Mattias Carlsson
Musikalsk arrangemang:
Hans Aaseth
Koreografi:
Ola Grönberg
Lyddesign:
Tomas Siqveland
Lysdesign & scenografi:
Joakim Johansen
Inspisient:
Christina Brynildsen


Se flere nyheter

Jersey Boys

Jersey Boys

Den prisvinnende Broadway-musikalen «Jersey Boys» som forteller den...

Stardust

Stardust

Hilde Louise Asbjørnsens bejublede forestilling tar oss med tilbake...

MGP 2022

MGP 2022

Melodi Grand Prix 2022 blir den 60. utgaven av Melodi Grand Prix,...