Stardust

Hilde Louise Asbjørnsen inviterer til et sprudlende musikalsk show som tar oss tilbake til forrige århundre og hennes største heltinner. Den selvskrevne forestillingen er basert på boken med samme navn, og forteller om 8 utrolige legender på 80 minutter.

Musiker, komiker, skuespiller og nå forfatter Asbjørnsen har gitt ut 11 kritikerroste solo-album, gjort store musikal-roller og vunnet komipriser. Hennes første solo- forestilling «The Lulu Show – Livet er en dans på renter» fikk terningkast 6 i Aftenposten og ble fremført i en periode på 2 år i Oslo, Stavanger, Grimstad og Edinburgh.

Nå er Asbjørnsen klar med en helt ny forestilling om skjebnen til 8 av sine største musikalske heltinner, fortalt med et tegneserieaktig glimt i øyet og ved hjelp av noen av århundrets største jazz-hits.

«Stardust» er et sjokkerende og inspirerende show om dekadense, skam, ekstase og ambisjon på oldemors tid. Med seg på scenen har Hilde Louise en levende jazz-trio som er sterkt delaktig i å transportere oss fra New York i «de glade 20-åra», via Berlin på sitt mørkest, Paris på sitt villeste og Kristiania på sitt mest uskyldige…

Forestillingen varer i 80 minutter uten pause.
Les mer og kjøp billetter på: showweb.no.

PS! Vi gir refusjonsgaranti på kjøpte billetter ved eventuell smitteverns-avlysning!

Forhåndsbestill boken nå!
Du kan allerede nå forhåndsbestille et signert eksemplar av boken som utgis av Pitch Forlag den 18. januar 2021! Trykk her!

Se flere nyheter

Jersey Boys

Jersey Boys

16. september 2020 skulle det bli storslagen Norges-premiere på...

West Side Story

West Side Story

Musikalklassikeren West Side Story åpner teaterhøsten på Chateau...

MGP 2021

MGP 2021

Rekordmange artister, «wild card» og en mer robust stemmeløsning....