UNDERHOLDNING JULEBORD

Ser du etter underholdning til julebord eller andre begivenheter? StarWorks arrangerer eksplosive og unike show som vil underholde alle og enhver, venner og kollegaer.

Produksjonsselskapet Starworks hjelper deg med både arrangering og gjennomføring av underholdning til julebord. Velg en medarrangør som har både kunnskapen og erfaringen som skal til for å gjøre ditt event best mulig. 

Bredt utvalg av underholdning til julebord

Vi er stolte av vårt store utvalg av artister, grupper og entertainere som alle gir deg og dine venner, familie eller kollegaer en uforglemmelig helaften og et event det snakkes om i lang tid. 

Utifra dine ønsker og visjoner skreddersyr vi underholdning til julebord eller andre typer arrangementer. Vi tilbyr show fra noen av Skandinavias mest folkekjære navn.

StarWorkers 

StarWorkers er den perfekte underholdning til julebord, men også til bursdager, konferanser og kick-off. Vår egen show-gruppe har gjort suksess i hele Europa siden oppstarten i 2013. 

Med flotte kostymer og imponerende vokalprestasjoner og danseferdigheter, gir StarWorkers dere fantastiske show som får alle gjester ut på dansegulvet. Det blir servert allsang og god stemning med kjente og kjære hits fra blant annet Abba, Motown, Queen og Toto.

Programmene skreddersys til ditt event og består av mellom 4 og 10 artister sammen med våre egne teknikere. Vi har pakker i forskjellige størrelser som du kan velge mellom samt muligheten til å kombinere StarWorkers med noen av våre andre entertainere. Med andre ord – den komplette underholdning til julebord eller andre arrangementer.

Let’s Dance 

Til kjente vokalister fra blant annet The Voice, Melodi Grand Prix og Beat for Beat med deres live orkester, får dere servert et energisk danseshow av profesjonelle selskapsdansere. 

Proffdansere fra blant annet Skal vi Danse leverer fantastisk underholdning på julebord. De kan også leies inn som instruktører på teambuildingeventer. La kollegaene dine vise frem danseferdighetene og få den perfekte underholdningen på julebordet. 

Musical Stories 

I denne Showkonserten ser du Jannike Kruse og Espen Grjotheim, to av landets beste musikalstjerner, fremføre klassikere fra West End og Broadway.

Her blir det allsang og dans som underholdning på julebordet. La gjestene svinge seg til sanger fra Mamma Mia, Chess, The Sound of Music og We Will Rock You!

Produksjonsselskapet StarWorks

Etter mange år i bransjen gikk de to show-mennene og artistkollegaene Mattias Carlsson og Tore Sergei Myklebust i 2012 sammen og etablerte produksjonsselskapet StarWorks.

Vi produserer egne sceneshow, leverer innhold for TV og har medvirket i en rekke store produksjoner opp gjennom årene. Vi kan også arrangere imponerende underholdning til julebord eller andre eventer. 

Lang erfaring

Listen er lang, og siden 2012 har vi vært med på nasjonale og internasjonale produksjoner som Eurovision Song Contest, Idrettsgallaen, Marcus & Martinus i Spektrum, Allsång på Skansen og Kvelden før kvelden. 

I 2018 innledet vi en avtale med Chateau Neuf Scene i Oslo og har siden produsert flere musikaler her – Grease, Trollmannen fra Oz og Flashdance er noen av dem, i 2020 setter StarWorks opp musikalen Jersey Boys. 

Gjennom årene har vi også fått bred erfaring med å arrangere skreddersydd underholdning til julebord og andre begivenheter.

Mattias Carlsson

Mattias Carlsson har lang erfaring innenfor showbiz og begynte karrieren ved Ballettakademiet i Gøteborg. Senere har han gjort det stort som musikalartist. I tillegg til å være en av grunnleggerne av den svenske showgruppen Schlagerfeber, har han vært å se i oppsetninger som Wizard of Oz, My Fair Lady, 42nd Street, Jekyll & Hide og Dancer in the Dark. 

Som regissør har han jobbet med flere TV-show, blant annet norske Melodi Grand Prix og svenske Melodifestivalen, men også internasjonale Eurovision Song Contest som sendes over hele verden. Spellemannprisen og Idrettsgallaen er andre produksjoner han har jobbet med. 

Ikke bare har Carlsson stått på scenen som musikalartist, men har i senere tid også regissert og koreografert flere store oppsetninger. Chicago, The Addams Family, Flashdance, The Sound of Music og Optimist er bare noen av de kjente musikalene han har medvirket i. Sammen med Tore Sergei Myklebust har han lang erfaring med å arrangere underholdning til julebord.

Tore Sergei Myklebust

Tore Sergei Myklebust er også en erfaren showman med mange år bak seg som blant annet sanger og musikalartist. 

På scenen har han vært å se i forestillinger som I blanke messingen, Les Miserables, Jesus Christ Superstar og Evita. Ellers har han vært på TV-skjermen i programmer som Beat for Beat, Melodi Grand Prix og Skal vi Danse. 

Sammen med bandet Dear Mom har han turnert rundt om i Asia, og han har også sin egen trio kalt Winther sammen med kollegaene Johannes Winther Farsund og Marit Strømøy. Trioen er en av mange underholdningsmuligheter vi tilbyr våre kunder. 

Som sin kollega Mattias Carlsson, har Myklebust regissert flere TV-produksjoner som blant annet Kvelden før Kvelden, Melodi Grand Prix, Norske Talenter og Amanda. 

Kontakt oss når du planlegger og trenger underholdning til julebord. Vi vil gjerne være din medarrangør og sikre deg og dine gjester en uforglemmelig kveld.