UNDERHOLDNING TIL FEST

StarWorkers 

Vi har siden 2013 vært svært stolte av å presentere vår egen showgruppe som virkelig er den perfekte underholdning til fest. 

Showteamet har vært en suksess i hele Europa helt siden oppstart og leverer et fartsfylt show i flotte kostymer i et hot Vegas-tema. Du og dine gjester vil definitivt komme til å riste på dansefoten.

BRINGER SHOWET TIL DEG!

Skal du arrangere en 30-årsdag i hagen, et bryllup i et fantastisk lokale eller en sommerfest på kontoret? Vi bringer underholdning til din fest og har et stort utvalg arrangementpakker du kan velge mellom. 

Hos oss i Starworks tilbyr vi show innenfor både musikal, dans og sang samt komikk og til og med sirkus. Vi skreddersyr showene etter ditt event samt dine behov og ønsker. 

Johan Wellton

Johan Wellton er en av vår tids mest attraktive variéteartister og har underholdt i over tretti land. Han har vunnet flere prestisjetunge priser både i Kina og Russland, og har satt opp et show du ikke kan gå glipp av.

Welltons show er bygget opp med jongleringskunst og fysisk humor, og du vil se triks du ikke trodde var mulig. Det er også mulig å booke han sammen med StarWorkers for et enda større og bedre show.

Capitol

Capitol er den perfekte underholdningen til fest og andre arrangementer. Bandet består av den fantastiske trekløveren Charlotte Bredesen, Solveig Andsnes, Knut Marius Djupvik på vokal og ikke minst en storslått blåserekke.

Det er noen av landets beste sangere og musikere som har gått sammen og formet dette partybandet. Alle har lang erfaring fra veletablerte eventorkestre og stepper opp gamet innenfor eventmusikk ved å gjøre den mer gjennomarbeidet og profesjonell.

Bandets medlemmer har lenge jobbet med flere kjente navn, som for eksempel Kurt Nilsen, Sissel Kyrkjebø, LidoLido, Madcon og Maria Mena. 

Let’s Dance 

Opplev proffdansere, blant annet fra Skal vi Danse, på nært hold. Egor Filipenko med sin profesjonelle dansepartner Therese Cleve tar deg med tilbake til tiden da Ginger Rogers og Fred Astair var konge og dronning av kinolerretet. 

Akkompagnert av tre kjente vokalister fra Beat for Beat, The Voice og Melodi Grand Prix samt et live orkester, underholder de dere til middag med et heidundranes show. De spiller også gjerne opp til dans etter maten er ryddet vekk.

Kombiner Let’s Dance artistene med noen av våre andre entertainere for et enda større og spektakulært show! Våre danserne kan også være instruktører for dine gjester, for så å gjennomføre en oppvisning av hva de har lært. Eller hva med deres egen Skal vi Danse fest? 

Schlagerfeber 

I 10 år har denne Stockholm-baserte gruppen underholdt Sverige, og i nyere tid også det norske publikum. Med sitt livlige og selvironiske show fremfører de 6 medlemmene nettopp slagere, i hovedsak fra Melodi Grand Prix  

Tilpass underholdningen til din fest 

Showet skreddersys etter din fest og dine gjesters behov og ønsker. Mellom 4 og 10 artister viser dere sine kraftfulle vokalprestasjoner og gir dere sanger dere alle kan synge med til, fra artister som Abba, Toto, Motown, U2 og Streisand. 

Kombiner StarWorkers med Johan Wellton eller Circus Folks for å lage en enda større og mer eksplosiv forestilling for dine gjester. 

PROFESJONELT OG KOMPETENT PRODUKSJONSSELSKAP  

I 2012 gikk de to kompisene Mattias Carlsson og Tore Sergei Myklebust sammen og startet produksjonsselskapet StarWorks. De to kollegaene har begge lang erfaring fra show- og underholdningsbransjen og ønsket endelig å produsere egne forestillinger. 

Ikke bare produserer StarWorks egne sceneproduksjoner, men også innhold for TV og til eventer. Vi setter opp den ultimate underholdning til fest, arrangementer, konferanser og kurs. 

Lang erfaring 

Tidligere har du nok sett flere av produksjonene som StarWorks har medvirket i, blant annet store nasjonale og internasjonale oppsetninger som Allsång på Skansen, Melodi Grand Prix, Idrettsgallaen, Kvelden før kvelden, Melodifestivalen og Eurovision Song Contest. 

I 2018 fikk vi en avtale med Chateau Neuf Scene i Oslo og har siden den gang satt opp flere kule musikaler som Flashdance, Trollmannen fra Oz, Greace, Optimist og nå i 2020 kan du se musikalen Jersey Boys. 

Innovasjon i sentrum

I StarWorks er vi lidenskapelig opptatt av hverdagsglamour, å tenke annerledes og å påvirke mennesker med vår kreativitet. Vår hovedkompetanse er innovativ kreativitet, og ved å tenke nytt skaper vi alltid sterke underholdningskonsepter av høy kvalitet.

Kontakt oss gjerne når du skal i gang med arrangeringen av ditt neste event. Vi tilbyr høykvalitets underholdning til fest.