UNDERHOLDNING TIL FEST

Er du på jakt etter underholdning til en fest du skal arrangere? StarWorks tilbyr et bredt utvalg show og underholdning til enhver anledning.

StarWorkers 

Vi har siden 2013 vært svært stolte av å presentere vår egen showgruppe som virkelig er den perfekte underholdning til fest. 

Showteamet har vært en suksess i hele Europa helt siden oppstart og leverer et fartsfylt show i flotte kostymer i et hot Vegas-tema. Du og dine gjester vil definitivt komme til å riste på dansefoten – vi sikrer fantastisk underholdning til fest.

Vi bringer underholdning til din fest

Skal du arrangere en 30-årsdag i hagen, et bryllup i et fantastisk lokale eller en sommerfest på kontoret? Vi arrangerer imponerende underholdning til fest og har et stort utvalg arrangementpakker du kan velge mellom. 

Hos oss i Starworks tilbyr vi show innenfor både musikal, dans og sang samt komikk og til og med sirkus. Vi skreddersyr showene etter ditt event samt dine behov og ønsker. Her er noen av artistene og underholderne du kan booke til ditt arrangement:

Johan Wellton

Johan Wellton er en av vår tids mest attraktive variéteartister og har underholdt i over tretti land. Han har vunnet flere prestisjetunge priser både i Kina og Russland, og har satt opp et show du ikke kan gå glipp av.

Welltons show er bygget opp med jongleringskunst og fysisk humor, og du vil se triks du ikke trodde var mulig. Det er også mulig å booke han sammen med StarWorkers for et enda større og bedre show. Dette er den ultimate underholdning til fest eller andre arrangementer.

Winther

Winther er en norsk vokaltrio som består av Johannes Winther Farstad (sang og piano), Marit Strømøy (sang) og Tore Sergei Myklebust (sang). Sammen fremfører de vakre tolkninger av norske og internasjonale hits. Trioen har tidligere spilt på ulike arrangementer både i inn- og utland, og er tilgjengelig som underholdning til fest.

Capitol

Capitol er den perfekte underholdning til fest og andre arrangementer. Bandet består av den fantastiske trekløveren Charlotte Bredesen, Solveig Andsnes, Knut Marius Djupvik på vokal og ikke minst en storslått blåserekke.

Det er noen av landets beste sangere og musikere som har gått sammen og formet dette partybandet. Alle har lang erfaring fra veletablerte eventorkestre og stepper opp gamet innenfor eventmusikk ved å gjøre den mer gjennomarbeidet og profesjonell.

Bandets medlemmer har lenge jobbet med flere kjente navn, som for eksempel Kurt Nilsen, Sissel Kyrkjebø, LidoLido, Madcon og Maria Mena. 

Let’s Dance 

Opplev proffdansere, blant annet fra Skal vi Danse, på nært hold. Egor Filipenko med sin profesjonelle dansepartner Therese Cleve tar deg med tilbake til tiden da Ginger Rogers og Fred Astair var konge og dronning av kinolerretet. Hvis du trenger underholdning til fest, er dette showet et ideelt alternativ.

Akkompagnert av tre kjente vokalister fra Beat for Beat, The Voice og Melodi Grand Prix samt et live orkester, underholder de dere til middag med et heidundranes show. De spiller også gjerne opp til dans etter maten er ryddet vekk. 

Kombiner Let’s Dance artistene med noen av våre andre entertainere for et enda større og mer spektakulært show! Våre danserne kan også være instruktører for dine gjester, for så å gjennomføre en oppvisning av hva de har lært. Eller hva med deres egen Skal vi Danse fest? 

Schlagerfeber 

I 10 år har denne Stockholm-baserte gruppen underholdt Sverige, og i nyere tid også det norske publikum. Med sitt livlige og selvironiske show fremfører de 6 medlemmene slagere fra Melodi Grand Prix, og sørger for fantastisk underholdning til fest. 

Tilpass underholdningen til din fest 

Showet skreddersys etter ditt arrangement og hvilken type underholdning til fest dere vil ha. Mellom 4 og 10 artister viser dere sine kraftfulle vokalprestasjoner og gir dere sanger dere alle kan synge med til, fra artister som Abba, Toto, Motown, U2 og Streisand. 

Kombiner StarWorkers med Johan Wellton eller Circus Folks for å lage en enda større og mer eksplosiv underholdning til fest.

Profesjonelt og kompetent produksjonsselskap  

I 2012 gikk de to kompisene Mattias Carlsson og Tore Sergei Myklebust sammen og startet produksjonsselskapet StarWorks. De to kollegaene har begge lang erfaring fra show- og underholdningsbransjen, og kan arrangere spektakulær underholdning til fest.

Tore Sergei Myklebust har bakgrunn som sanger og musikalartist. Han har blant annet vært med i forestillinger som Evita, Les Miserablès, Jesus Christ Superstar og I blanke messingen. Han har også vært med i TV-programmer som Skal vi danse, Melodi Grand Prix og Beat for Beat. 

Mattias Carlsson har også lang erfaring fra underholdningsbransjen. Han er utdannet ved Ballettakademiet i Göteborg, og har jobbet som musikalartist i kjente forestillinger som My Fair Lady, Wizard of Oz og Dancer in the Dark.

Carlsson og Myklebust grunnla Starworks for å kunne produsere sine egne sceneproduksjoner og levere innhold for TV og til eventer. Vi setter opp den ultimate underholdning til fest, arrangementer, konferanser og kurs. 

Forrykende musikaler

Tidligere har du nok sett flere av produksjonene som StarWorks har medvirket i, blant annet store nasjonale og internasjonale oppsetninger som Allsång på Skansen, Melodi Grand Prix, Idrettsgallaen, Kvelden før kvelden, Melodifestivalen og Eurovision Song Contest. 

I 2018 fikk vi en avtale med Chateau Neuf Scene i Oslo og har siden den gang satt opp flere spektakulære musikaler. Her er noen av musikalene vi har satt opp på Chateau Neuf: 

Flashdance

I oktober 2018 hadde den ikoniske musikalen Flashdance premiere på Chateau Neuf i Oslo. Heidi Ruud Ellingsen spilte hovedrollen som Alex Owens, som drømmer om å jobbe som profesjonell danser. 

I noen av de mindre rollene spilte Hilde Lyrån, Anders Hatlo og Ellen Horn. Musikalen fikk strålende anmeldelser etter premieren, og Heidi Ruud Ellingsen fikk spesielt mye skryt for sine danseferdigheter.

Grease

Feelgood-musikalen Grease ble først satt opp i Chicago i 1971, og har siden blitt en av verdens mest fremførte musikaler. I 2018 brakte Starworks og Taran musikalen tilbake til Oslo og Chateau Neuf. 

Tom Sterri var regissør, og på scenen stod kjente skuespillere som Øivind Blunck, Hilde Lyrån, Charlotte Brænna og Tarjei Sandvik Moe. I musikalen fikk publikumet høre legendariske sanger som «You’re the one that I want» og «Summer Nights».

Optimist

Musikalen Optimist var en hyllest til Jahn Teigen i forbindelse med hans 70-årsdag. Gjennom sin lange karriere ble han en av Norges mest folkekjære artister. I musikalen Optimist fikk publikum høre noen av hans ikoniske sanger, som «Mil etter mil» og «Min første kjærlighet». 

Musikalen ble den mest påkostede gjennom historien til Chateau Neuf, og i hovedrollene var kjente skuespillere som Hans Marius Hoff Mittet og Hilde Lyrån.

Jersey Boys

I 2021 kommer den prisbelønte musikalen Jersey Boys til Oslo og Chateau Neuf. Musikalen handler om historien om popgruppa The Four Seasons og frontfiguren Frankie Valli. 

Gruppa står bak fengende sanger som  «Big Girls Don’t Cry», «Walk Like A Man», «Sherry», og «Can’t Take My Eyes Off You». I 1967 ga de ut sangen «Beggin», som også ble en stor suksess for den norske rapgruppa Madcon i 2007. 

Musikalen Jersey Boys har premiere på Chateau Neuf i september 2021. På scenen står blant annet Atle Pettersen, Nicolay Ramm, Alexander Langset og Mathias Luppichini. 

Innovasjon i sentrum

I StarWorks er vi lidenskapelig opptatt av hverdagsglamour, å tenke annerledes og å påvirke mennesker med vår kreativitet. Vår hovedkompetanse er innovativ kreativitet, og ved å tenke nytt skaper vi alltid sterke underholdningskonsepter av høy kvalitet.

Vi kan hjelpe deg med å arrangere underholdning til fest, julebord, bryllup eller andre arrangementer. I samarbeid med bransjens beste byråer, skaper vi en opplevelse som gjestene dine sent vil glemme.

Kontakt oss gjerne når du skal i gang med arrangeringen av ditt neste event. Vi tilbyr høykvalitets underholdning til fest.